Samenvatting: Nieuwe GBP 2,6 miljoen verhoging om RazorSecure te helpen passagiersvervoersystemen te beschermen tegen cyber risico’s

BASINGSTOKE, Engeland–(BUSINESS WIRE)–RazorSecure heeft GBP 2,6 miljoen opgehaald van een gezamenlijk geleid consortium van investeerders om de internationale expansie van het bedrijf te ondersteunen en de onderneming te laten groeien. RazorSecure’s geavanceerde cybersecurity software beveiligt kritieke transportsystemen tegen de groeiende risico’s van cybercriminaliteit.

Het investeringsconsortium omvat: Mainport Innovation Fund II, een toonaangevend Nederlands durfkapitaalfonds gericht op de transportsector; groei-investeerder, Wentworth Limited; en, Europa’s toonaangevende Internet of Things (IoT) investeerder, Breed Reply. Breed Reply investeerde aanvankelijk in RazorSecure in 2016. RazorSecure is opgericht door Alex Cowan in 2015 en heeft tot nu toe meer dan GBP 4 miljoen opgehaald, inclusief de nieuwe ronde.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

BASINGSTOKE, Engeland–(BUSINESS WIRE)–RazorSecure heeft GBP 2,6 miljoen opgehaald van een gezamenlijk geleid consortium van investeerders om de internationale expansie van het bedrijf te ondersteunen en de onderneming te laten groeien. RazorSecure’s geavanceerde cybersecurity software beveiligt kritieke transportsystemen tegen de groeiende risico’s van cybercriminaliteit. Het investeringsconsortium omvat: Mainport Innovation Fund II, een toonaangevend Nederlands durfkapitaalfonds gericht op de