Samenvatting: Wereldwijd e-sports fenomeen en ambassadeur Jake Lyon organiseren op 17 september het virtuele evenement Unite For Safe Care

IRVINE, Californie–(BUSINESS WIRE)–Vandaag heeft de Patient Safety Movement Foundation aangekondigd dat voormalig professionele Overwatch player en e sports-ambassadeur Jake Lyon het Unite For Safe Care Virtual Event van de foundation zal organiseren. Het evenement wordt online gehouden en is wereldwijd beschikbaar op 17 september om 17.00 uur EDT.

“Vermijdbare medische schade is de derde belangrijkste doodsoorzaak in de VS, maar je zou het nog steeds niet weten”, zei Jake Lyon. “Dat komt omdat er, in tegenstelling tot andere sectoren zoals de luchtvaart, nog steeds geen cultuur van transparantie heerst in de gezondheidszorg om een eerlijke kijk op de kwestie te hebben. Nu, in een jaar waarin zowel gezondheidswerker als patientveiligheid niet belangrijker kunnen zijn, roept de Patient Safety Movement Foundation op tot eenheid en actie.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.