Přivítejte rok 2022 ve virtuálním světě Times Square

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)–Největší silvestrovská party na světě se letos vrací do metaverse s novým spuštěním aplikace VNYE, imerzivní virtuální návštěvy centra silvestrovských oslav – Times Square. Prostřednictvím aplikace a webových stránek VNYE mohou návštěvníci z celého světa prozkoumávat virtuální Times Square, hrát hry a živě přenášet silvestrovské oslavy na Times Square i po celém světě.

Aplikaci VNYE loni spustila společnost Jamestown, která je vlastníkem mrakodrapu One Times Square (dějiště silvestrovského spouštění křišťálové koule Times Square Ball Drop) jako nový způsob oslav Silvestra v době pandemie a rušení hromadných oslav. Celkem využilo aplikaci VNYE v roce 2021 přes 3,7 milionu lidí po celém světě.

“VNYE jsme vytvořili, abychom umocnili silvestrovský zážitek a propojili svět s náměstím Times Square i v době, kdy byl fyzický přístup omezen,” řekl prezident společnosti Jamestown Michael Phillips. “Ve své letošní podobě bude VNYE doplňovat návrat slavení naživo a zároveň sloužit jako samostatná destinace – imerzivní virtuální svět, kde se mohou sejít lidé z celého světa a společně oslavit Nový rok.”

“Silvestr na Times Square je globální oslavou, která spojuje celý svět při společném loučení s uplynulým rokem a nadějném očekávání roku nadcházejícího,” řekl prezident sdružení Times Square Alliance Tom Harris. “Společnost Jamestown se svou inovativní technologií VNYE, umožňující lidem z celého světa komunikovat s náměstím Times Square a zdejší ikonickou oslavou, prohloubila toto spojení tak, jak jsme si dosud nedokázali ani představit.”

V metaversu VNYE si uživatelé mohou vytvářet personalizované avatary, prozkoumávat náměstí Times Square, získávat body pro další úpravy svého avatara sbíráním konfet nebo navštívit vyhlídkovou terasu budovy One Times Square a prohlédnout si virtuální svět Times Square z výšky.

Uvnitř mrakodrapu One Times Square se pak skrývají tři jedinečné a uchvacující hry: Dance World, kde uživatelé předvedou své taneční dovednosti, Nature World, kde si mohou prohlédnout různé přírodní scenérie a pátrat v nich po částech ikonické silvestrovské koule a nakonec Zero G, ve které mohou prostřednictvím skluzavky cestovat po celém světě, navštívit řadu světových pamětihodností a sbírat na svých cestách body a bonusy.

Od 31. prosince 2021 si uživatelé mohou vybrat z 11 živých kamerových přenosů z Times Square a sedmi živých přenosů EarthCam ze silvestrovských oslav po celém světě, včetně brazilského Ria de Janeira a maďarské Budapešti.

O silvestrovské půlnoci pak mohou v metaversu Times Square přivítat nový rok virtuálním slavnostním spuštěním zářící koule a ohňostrojem.

Aplikace VNYE bude v obchodech s aplikacemi ke stažení od 18. prosince 2021, živé přenosy pak začnou 31. prosince 2021. Více informací najdete na stránkách VNYE.com a instagramovém kanálu @onetimessquarenyc.

O společnosti Jamestown

Jamestown je globální, designově orientovaná společnost s 38letou tradicí. Jejím oborem jsou investice do nemovitostí a jejich správa a jejím cílem vytvářet místa, která inspirují. Od svého založení v roce 1983 uskutečnila společnost Jamestown transakce v hodnotě přes 35 miliard dolarů. K 30. září 2021 spravovala aktiva v hodnotě 13,1 miliardy dolarů a její portfolio pokrývalo klíčové trhy USA, Latinské Ameriky i Evropy. Ve svém ústředí v Atlantě a Kolíně nad Rýnem a kancelářích v Amsterdamu, Bogotě, Bostonu, Londýně, Los Angeles, Madridu, Miláně, New Yorku, San Franciscu a Washingtonu, D.C zaměstnává společnost Jamestown přes 400 osob z celého světa. Mezi jejími současnými i minulými projekty najdeme například One Times Square a Chelsea Market v New Yorku, Industry City v Brooklynu, Ponce City Market v Atlantě, Ghirardelli Square v San Franciscu, Innovation and Design Building v Bostonu a Groot Handelsgebouw v Rotterdamu. Další informace najdete na webu www.jamestownlp.com.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.