Samenvatting: Opnieuw winnen! FEELM Max bekroond met de Golden Leaf Award voor “meest veelbelovende innovatie”

WASHINGTON–(BUSINESS WIRE)–FEELM, het vlaggenschiptechnologieplatform voor verneveling van SMOORE – ‘s werelds grootste fabrikant van vapen, heeft de Golden Leaf Award gewonnen voor “meest veelbelovende innovatie” op het 2022 Global Tobacco and Nicotine Forum (GTNF) in Washington, gelijkstroom.

“Door gebruik te maken van FEELM’s bijgewerkte keramische spoeltechnologie, biedt de FEELM Max een verbeterde smaakconsistentie, meer trekjes en verminderde hardheid door kleinere aerosoldeeltjes. Het belangrijkste is dat de FEELM Max een groter potentieel biedt voor schadebeperking”, kondigde de organisator van GTNF tijdens de prijsuitreiking aan.

Vier jaar geleden won FEELM tech de Golden Leaf Award. En vier jaar later won FEELM Max opnieuw de Golden Leaf Award, het is ook de tweede wereldwijde prijs van FEELM Max dit jaar na het winnen van de Red Dot Award.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

WASHINGTON–(BUSINESS WIRE)–FEELM, het vlaggenschiptechnologieplatform voor verneveling van SMOORE – ‘s werelds grootste fabrikant van vapen, heeft de Golden Leaf Award gewonnen voor “meest veelbelovende innovatie” op het 2022 Global Tobacco and Nicotine Forum (GTNF) in Washington, gelijkstroom. “Door gebruik te maken van FEELM’s bijgewerkte keramische spoeltechnologie, biedt de FEELM Max een verbeterde smaakconsistentie, meer trekjes en verminderde hardheid door kleinere aerosoldeeltjes. Het